Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV s-a despărţit de iubitul ei!

Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, creatoare de modă de succes și prezentatoare TV. Când nimic nu părea să îi umbrească fericirea, celebra blondă a întâmpinat probleme... amoroase, ba mai mult, a ajuns chiar la despărţire.

După doi ani de relaţie, când toată lumea îi vedea deja căsătoriţi, Maria Simion şi iubitul ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să pună punct relaţiei. Se pare că cel care a făcut anunţul a fost chiar fostul iubit al vedetei TV, printr-o postare pe pagina lui de socializare.


Anunţul despărţirii nu a fost făcut la întâmplare, ci chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, când toţi celebrau dragostea. „Am învăţat să merg de la vârsta de un an, doi, dar nu ştiam cât de greu e mersul în doi! Patru picioare pentru o dragoste nouă, dar e de ajuns un pas greşit şi rămân doar două! Să vă iubiţi, căci încă e frumos şi încă la moda!”, a scris fostul iubit al Mariei Simion.


Contactată de reporterii Spynews.ro, Maria Simion nu a vrut să dea prea mult detalii despre postarea fostului ei iubit, preferând să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa ei personală, aşa cum a făcut-o mereu. „Nu am ce să comentez despre acest subiect. Cred că mesajul lui este mai mult decât concludent”, a declarat, extrem de relaxată, Maria Simion.

Citeşte şi:

Maria Simion a plecat la Milano să se distreze, dar a pățit-o! Grav! O să râzi cu lacrimi de ce i s-a întâmplat

O vedetă surprinsă într-o ipostază ȘOCANTĂ! Cu masca de oxigen pe față, cu branula în mână, întinsă pe patul de la Urgențe!

Maria Simion, înlocuită la "Star Chef"! Cine a prezentat emisiunea


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro