Unul dintre eroii de la Mihăilești a primit o șansă mai bună la viață, după 11 ani de chin!

Marian Simi Ilie Foto: Facebook

Marian Simi Ilie este unul dintre soldații care au reușit să supraviețuiască nenorocirii de la Mihăilești, de acum 11 ani, când 18 persoane au murit în urma deflagrației unui camion plin cu azotat de amoniu. Tânărul în vârstă de 31 de ani a rămas atunci fără un picior.

La 11 ani de la tragedie, Marian a venit la Teledonul de la Antena 1 să le spună victimelor din clubul „Colectiv” că se poate trece peste nenorocire. El însuși a stat în comă și a primit o nouă șansă la viață

„Mi-au revenit în cap acele momente de la Mihăilești. Le urez condoleanțe familiilor. Este greu, dar cu voință și cu putere poți să treci. Am stat 4 zile în comă și a fost un șoc atunci când m-am trezit și am văzut că nu mai am un picior”, a rememorat Marian momentul din 2004 .

Fundația „Mereu aproape” s-a alăturat demersurilor de a strânge o sumă importantă pentru o nouă proteză. Pe 16 noiembrie, Marian se duce la Oradea pentru o nouă proteză.

Pe site-ul fundației „Mereu aproape” puteți găsi conturile PayPal la care puteți dona din străinătate.
V.M

Citește și:

Veste excelentă pentru cei cinci frați, rămași orfani în urma accidentului de la „Colectiv”. Au primit un cadou nesperat!

Mesajul Președintelui României, pentru familiile victimelor de la „Colectiv”: „Nu mai avem voie să tolerăm incompetența”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro