Veste excelentă pentru cei cinci frați, rămași orfani în urma accidentului de la „Colectiv”. Au primit un cadou nesperat!

Cei cinci frați rămași orfani, după ce mama lor a murit în incendiul de la clubul „Colectiv” au primit în această seară cea mai frumoasă veste, deși în continuare își plâng părintele.

Ei au primit un cadou din partea primăriei, dar și din partea Fundației „Mereu aproape”

„Vreau să le mulțumesc celor de acasă, celor care se uită la noi și celor de aici
”, a spus fiica cea mare emoționată.

„Știu că în momentul de față nimeni nu poate să vă aline. În seara asta, am o veste bună pentru voi. Din seara asta, o să aveți o casă nouă. În seara asta, veți pleca să vedeți casa cea nouă. E felul nostru de a vă arăta că vă iubim foarte mult.”, le-a spus Mihai Gâdea.


Primarul interimar al capitalei:
„Sunt și eu emoționat. Am onoarea să vă ofer din partea Consiliului general și a cetățenilor capitalei un apartament de trei camere.

Sandra Stoicescu le-a dăruit din partea fundației „Mereu aproape ” 4000 de lei pe lună, pentru a nu mai suferi pe viitor. De asemenea, copiii vor mai primi și burse de studiu.

Pepe se va duce în această seară cu cei cinci frați să vadă pentru prima oară apartamentul dăruit de primarul interimar al Bucureștiului.

Maria Ion era văduvă şi muncea la negru ca femeie de serviciu în clubul Colectiv, pentru a-şi întreţine cei 5 copii. În seara fatidică, ţinea locul unei colege. Moartea ei a provocat durere şi suferinţă de nedescris pentru copilaşii rămaşi acum fără niciun sprijin.â

V.M

Citește și:


VIDEO / Cinci copii orfani! Mama lor era femeie de serviciu în clubul Colectiv! Ce i-a spus Maria Ion fiicei sale înainte să plece de acasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro