VIDEO / Cinci copii orfani! Mama lor era femeie de serviciu în clubul Colectiv! Ce i-a spus Maria Ion fiicei sale înainte să plece de acasă

Maria Ion era văduvă şi muncea la negru ca femeie de serviciu în clubul Colectiv, pentru a-şi întreţine cei 5 copii. În seara fatidică, ţinea locul unei colege. Moartea ei a provocat durere şi suferinţă de nedescris pentru copilaşii rămaşi acum fără niciun sprijin.

Nu au tată, căci coincidenţă sau nu, a murit şi el într-un accident de serviciu, iar acum cei cinci îngeri au rămas orfani. "Măicuţa mea nu mai e. A murit. Am simţit că nu mai am cui să mă plâng. E cea mai grea durere. Ea ne făcea tot ce era mai bun. Foarte mult s-a chinuit cu noi. Nu ne-a dat niciodată", a declarat Camelia, fiica Mariei.

Mama lor a plecat cu o jumătate de oră mai devreme de acasă, dar nu a uitat să îi spună uneia dintre fete că atunci când se întoarce acasă vor merge împreună în parc. "Mi-a spus că atunci când o să se întoarcă acasă de dimineaţă o să meargă cu mine să îmi ia nişte ghete frumoase şi apoi mergem în parc. ", a declarat Denisa, una dintre fetele Mariei Ion.

Cum s-a întâmplat totul

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30-31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro