VIDEO / TOȚI patronii clubului Colectiv au fost reţinuți! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

+3 click pentru
galerie

Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea au fost audiaţi, în ultimele ore, de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul incendiului de la Clubul Colectiv.

UPDATE 23:30
Costin Mincu, cel de-al treilea patron al clubului Colectiv, a fost şi el reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE 20:45
Cătălin Gancea, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv, a fost reţinut pentru 24 de ore, în această seară. Alături de ceilalţi doi este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare din culpă.

În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de distrugere calificată şi încălcarea legii privind calitatea în construcţii, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Alin Anastasescu, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv, a fost reţinut pentru 24 de ore, în această seară. Alături de ceilalţi doi  este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare din culpă. În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de distrugere calificată şi încălcarea legii privind calitatea în construcţii, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, ancheta  - declanşată la scurt timp după incendiul de vineri seara  - este coordonată de către acelaşi procuror care a  efectuat cercetări în dosarul dramei de la Restaurantul Beirut din Constanţa(incendiul în care au murit trei tinere).  
Potrivit supravieţuitorilor incendiul de la Clubul Colectiv a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit. Numărul victimelor se ridică, în acest moment, la peste două sute: 31 de persoane decedate şi 184 de persoane rănite.

Citeşte şi

Mesajul şocant al lui Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, după ce a fost reţinut

ŞOC! Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzaţi de omor calificat! Ce învinuri le-au adus procurorii


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro