Vedetă din dosarul "Prostituţie în showbiz", prinsă într-o ipostază jenantă!

+3 click pentru
galerie

"Strâmba lui Dodel", pe numele de infractoare Gureşoaie Diana Mirela, a fost surprinsă într-o ipostază jenantă, din cauza căreia a ajuns din nou în faţa judecătorilor.

Într-un proces deschis recent, în care a solicitat anularea unei sancţiuni contravenţionale, „diva” condamnată în dosarul "Prostituţie în showbiz" a cerut ca Poliţia Rutieră să demonstreze că aparatul etilotest folosit de oamenii în uniforme era omologat de specialiştii de la Metrologie. Semn că amenda nu a luat-o pentru abateri minore, ci fiindcă a condus în stare de ebrietate. „Se va efectua adresă către intimată pentru a comunica dovada verificărilor metrologice a aparatului etilotest tip Drager seria ARRM nr. 0127 ”, au decis magistraţii, care au stabilit termen în acest proces pe 20 februarie.

Într-un alt dosar similar, Gureşoaie a fost obligată să achite sancţiunea contravenţională primită la regimul rutier. "Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal de contravenţie seria PBX nr. 0321318/14.09.2016, emis de intimată (Poliţia Rutieră - n.r.). Ia act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare", au dispus judecătorii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro