Vedetă în România, cerșetoare - pe străzile din Bruxelles! Angela Simko visează la un nou început, după ce a rămas pe drumuri

Sursa foto: ŞtirileProTV

În urmă cu doar câţiva ani a luat parte la o emisiune de televiziune, în cadrul căreia a fost transformată total, graţie intervenţiilor chirugicale. A crezut atunci că viaţa i s-a schimbat complet, însă n-a fost aşa, căci viaţa a fost mai mult decât dură pentru Angela Simko.

Dacă în urmă cu mai mult timp ea făcea ravagii pe micul ecran, acum a ajuns să cerşească pe străzile din Bruxelles, fapt pentru care are o singură dorinţă:să-şi găsească un serviciu.

Strălucirea absolută a Angelei s-a stins încet, dar sigur, iar acum aceasta este de nerecunoscut. Invitată  la "Acces Direct", ea a vorbit fără perdea despre momentele cumplite din viaţa ei şi a mărturisit că îşi doreşte să  redevină femeia care a fost.


Angela Simko visează la un nou început, însă urmele trecutului nu-i oferă linişte. Ea fost acuzată în urmă cu 16 ani de o crimă pe care susţine că nu a comis-o, ea fiind condamnată la 18 ani de închisoare după ce rudele fostului său soţ au acuzat-o că şi-ar fi ucis soacra. Tot timpul ea a încercat să-şi dovedească nevinovăţia, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Deocamdată.

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro