Simona Gherghe, la un pas să părăsească platoul "Acces direct": "Mă lăsaţi sau plec?"

captura Antena 1

Intervenţia Părintelui Casian i-a scandalizat pe invitaţii Simonei Gherghe şi inclusiv pe prezentatoarea "Acces direct". Preotul susţine că muzica rock are conotaţie satanică, fapt ce a stârnit haosul şi făcând-o pe vedetă să apeleze la o soluţie radicală. 

Încă o lovitură pentru familia tinerei decedate la astăzi la Pantelimon! Ce se întâmplă cu casa fetei

Simona Gherghe a fost scandalizată de afirmaţiile făcute de părintele Casian, care au stârnit revolta invitaţilor acesteia. Preotul a susţinut că cei care ascultă muzică rock îl slăvesc pe Satana.

Ce au surprins camerele de supraveghere din Clubul Colectiv în noaptea tragediei!

"M-am documentat şi în carte scrie că dacă asculţi muzică rock înseamnă că-l invoci pe Satana. Problema este că muzica care vine dintr-o zonă africană, rock-ul. Ei îl evocă pe Diavol. Spun că se roagă la Diavol ca la Dumnezeu. Dumnezeu este acolo unde este nevoie, nu unde este desfrâu. Nu i-a trimis nimeni acolo", a declarat părintele Casian la "Acces direct", de la Antena 1.

La auzul acestor vorbe, invitaţii Simonei Gherghe au luat foc. Prezentatoarea "Acces direct" a încercat să-i stăpânească, însă nu a reuşit descât printr-o decizie radical.

Aceasta este LISTA OFICIALĂ cu persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv! Citeşte şi dă mai departe!

"Mă lăsaţi sau plec?", a spus Simona Gherghe încercând să pună punct afirmaţiilor halucinante ale părintelui Casian.

VIDEO / Celia, în lacrimi la TV după ce şi-a înmormântat o colegă moartă în incendiul din Colectiv: "Părinţii ei parcă sunt teleghidaţi"

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă au făcut mărturisiri din infern: "Un tânăr cu faţa arsă mi-a zis râzând: 'Cred că arăt ca dracu, fă ceva pentru mine!'"

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 32 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro