VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, reținuți aseară în urma implicării lor în incendiul care a devastat locația, au fost duși, din nou, la audieri, la poliție.

Alin George Anastasescu, Costin Mincu și Paul Cătălin Gancea au fost duși la Poliția Capitalei pentru noi audieri cu privire la incendiul care a răpit 32 de vieți și a făcut sute de victime în clubul Colectiv în fatidica noapte de 30 octombrie. Cei trei patroni ai clubului au fost duși cu duba, încătușați și, înconjurați de polițiști, au intrat în intituție fără să facă nicio declarație.
 Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare din culpă după moartea a 31 de persoane şi rănirea a altor două sute. În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de distrugere calificată şi încălcarea legii privind calitatea în construcţii, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.
Firma Colectiv Club, proprietara localului unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%). 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro