Aceasta este schema MORȚII din Colectiv! Aveau prima întâlnire, iar acum a rămas doar cu un desen CUTREMURĂTOR! ”Îi curgea carnea de pe os, din cauza arsurilor"

Ceea ce trebuia să fie începutul unei frumoase poveşti de dragoste s-a dovedit a fi de fapt începutul calvarului pentru un cuplu de tineri îndrăgostiţi. Iar destăinurile sunt cutremurătoare...

Seara de vineri ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase seri din viaţa lor. Erau doi tineri care flirtau de ceva vreme, iar atunci și-au luat inima în dinți pentru a se vedea. Se plăceau. Mult! Se curtau reciproc de ceva vreme așa cum doar doi tineri o pot face. Și și-au fixat întâlnirea. Amândoi nerăbdători, amândoi bucuroși că se vor vedea față în față și gândindu-se că, cine știe, poate și-au găsit jumătatea. Dar teribilul incendiu din clubul bucureştean le-a umbrit fericirea, ba mai mult, i-a despărţit. Poate... pe vecie. Profund îndurerat, băiatul nici măcar nu poate vorbi despre cele întâmplate, familia fiind singura care a reuşit să scoată câteva cuvinte de la el. "Vărul meu a fost acolo. Era prima întâlnire cu iubita lui, dar din păcate totul s-a terminat tragic. El se simte vinovat de ceea ce a păţit fata", a declarat vărul tânărului din clubul Colectiv.


Scenariul nopţii de vineri este cu mult mai tragic văzut prin ochii celor care au trăit experienţa nefericită. "Se aflau la bar, iar când el a văzut că stâlpul a luat foc, a luat-o pe iubita lui de mînă şi s-a îndreptat încet către ieşire. Nu au reuşit să ajungă la stâlpul din dreapta, că bucăţi de lemn, în flăcări, au început să cadă. Atunci s-a instalat panica şi toţi au început să alerge", a mai spus vărul victimei,
Chiar dacă se aflau la un pas de ieşire, la un pas de viaţă, soarta le-a fost potrivnică. "Au reuşit să iasă în holul clubului. Acolo s-au împiedicat de cadavre şi el a pierdut-o pe ea. Vărul meu şi un alt prieten au fost împinşi de mulţime către ieşire, care era încuiată. În momentul în care s-a spart a doua uşă, oxigenul a înteţit flăcările. Afară, el o căuta disperat cu privirea pe iubita lui, care reușise să iasă, într-un final. Dar ea zăcea pe trotuar, cu părul ars, faţa umflată şi neagră, iar mâna stângă aproape descompusă. Îi curgea carnea de pe os, din cauza arsurilor", a declarat ruda victimei.
După trei zile de la incident, tânărul nu îşi poate reveni din şocul suferit, ba mai mult, se simte vinovat de suferinţa prin care trece iubita lui. "El îşi aduce aminte totul, însă nu poate trece peste faptul că se consideră vinovat de suferinţa ei. A aflat că este internată în spital, iar şansele de supravieţuire ar fi mici, din cauza faptului că are arsuri de gradul IV pe corp", ne-a mai spus vărul celui care a văzut moartea cu ochii în noaptea incendiului.

Aceasta este "SCHEMA MORŢII" din clubul Colectiv1. Locul în care cei doi tineri se aflau
2. Calea de acces în club, formată din două uşi
3. Locul în care tânărul şi-a scăpat din mână iubita
4. Stâlpul de la care a pornit incendiul
5. Holul clubului în care se aflau cadavrele celor care nu au supravieţuit - "Sicriul"
6. Calea de acces în club. "Uşa salvării" – una dintre cele două uşi era încuiată
7. Barul – locul de unde cei doi tineri şi-au luat de băut
8. Toaleta
9. Scena – locul în care trupa concerta şi unde erau strânşi cei mai mulţi dintre fani
10. Garderoba clubului
11. Gangul care a împiedicat ambulanţele să ajungă la intrarea în club

Citeşte şi:

Mărturia cutremurătoare a unui salvator, din Clubul Colectiv: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"

Violeta Naca, asistenta eroină, în lacrimi după cea mai grea gardă: "Am simţit un rău cu câteva minute înainte de ajunge la locul accidentului, parcă a fost o premoniţie"

Chinurile la care au fost supuși tinerii din „Colectiv”, comparate cu cele de la Auschwitz. Ce spun biochimiștii

Ce au văzut bucureştenii pe CER la 3 zile de la accidentul din Colectiv! Adda atrage atenţia: "Fotografia nu este editată"

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ a GUVERNULUI după tragedia de la Colectiv. ISU va putea închide cluburile şi va putea da amenzi

GOOGLE, în DOLIU. Ce poți vedea în acest moment dacă accesezi motoroul de căutare

Uite echipa de medici străini care va opera la Floreasca! Imagini EXCLUSIVE

DECLARAŢII CONTRADICTORII în cazul COLECTIV. Medicii spun că au ajuns la 11 minute, martorii îi contrazic: "Prima ambulanţă a ajuns dupa 20 de minute"

Trupul adolescentului de 15 ani a fost depus la capelă!

Sfâșietor! Povestea uneia dintre victime, spusă chiar de fosta lui soție: ”A murit ucis de acea conjuraţie a imbecililor care nu vor lăsa nimic în urma lor”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro