Ce au văzut bucureştenii pe CER la 3 zile de la accidentul din Colectiv! Adda atrage atenţia: "Fotografia nu este editată"

foto: arhiva

Tragedia din clubul Colectiv a marcat puternic oamenii de pe tot mapamondul. În zile în care speranţa pare să ne fi părăsit, pe cerul Capitalei a apărut un semn ce pare a fi mesaj de la Dumnezeu pentru români.

Adda a postat pe o reţea de socializare o fotografie, pe care a asociat-o cu evenimentul tragic de la clubul Colectiv, unde 31 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 50 se află în stare gravă la spital. În imagine este surprins cerul, care pare colorat în culorile tricolorului: roşu, galben şi albastru - un mesaj de încurajare de la Dumnezeu.

"Poza asta este facută de o prietenă. Nu este editată! Azi, când soarele a apus, cerul s-a colorat în roşu, galben şi albastru. Dragă Românie, dragă mamă, învaţă-ne să fim mai buni!",
este mesajul care însoţeşte una dintre fotografii.
Un alt internaut a surprins momentul într-o imagine, pe care a făcut-o publică pe internet. "Berceni" - este mesajul care însoţeşte fotografia.

(foto: facebook)

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro