Adi Minune, după tragedia din Colectiv: ”Sunt doborât, toată familia plânge lângă mine! Puteam să fim noi acolo”

Adi Minune, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, este extrem de afectat de evenimentele de vineri noaptea și de drama care a avut loc în urma cumplitului incendiu din clubul Colectiv.

”Plâng de două zile cu toată familia. Suntem în doliu cu toții”, ne-a spus, extrem de afectat, Adi Minune. Pentru că, a precizat el, tragedia care a lovit clubul Colectiv în timpul concertului formației ”Goodbye to Gravity” este una care ar trebui să unească întreaga lume artistică. ”Sunt doborât, toată familia plânge cu mine. Puteam să fim noi acolo. Și eu cânt în cluburi, iar în unele dintre ele nu știu ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc un incendiu. Cati, soția mea, s-a înscris pe listă, vrea să doneze sânge”, ne-a mai spus Adi Minune.
Și Florin Salam s-a declarat extrem de afectat de tragedia de vineri. ”Sunt șocat. Sunt în Italia și abia m-am putut abține să nu plâng în timpul unui concert. Suntem oameni, suntem artiști, oricare dintre noi puteam fi acolo, iar ceea ce s-a întâmplat este cumplit”, ne-a spus și Florin Salam.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro