Un alt artist a murit în incendiul din Colectiv! Suferinţa colegilor e infinită!

+2 click pentru
galerie

Tragedia nu se termină aici. Numărul morţilor creşte, iar unul dintre ei este un artist celebru dintr-o trupă.

Conform Mediafax, Costi Ignat, membrul trupei Monarchy Band, a murit în incendiul de vineri seară după ce alţi câţiva artişti ca Adrian Rugină şi-au pierdut viaţa. Deşi ieşise printre primii din local după izbucnirea incendiului, el s-a întors pentru a salva răniţii.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


Artistul este trecut pe lista persoanelor decedate, iar pe pagina lui de facebook curg mesajele pline de regrete de la cunoscuţi.

Costi Ignat avea 40 de ani şi a fost membrul formaţiei Teuton, alături de Adrian Rugină care şi el s-a stins în incendiu. De asemenea şi colegii lui, chitaristul şi basistul, Iulian Rob şi Marian Leuşteanu, au fost şi ei răniţi în incendiu.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro