VIDEO / In memoriam.... Aceasta este melodia dedicată victimelor cumplitei tragedii din clubul Colectiv

 Tragedia de vineri noaptea din clubul Colectiv din București, tragedie soldată, până acum, cu 29 de decedați și sute de răniți, are, de acum, și o melodie care le cinstește memoria.

”Mă doare inima, / Nu întreba de ce plâng. / Cum să trăiești ca părinte, / Cu copilul doar în gând? /Atât de mulți copii / Ce n-o să își revină curând, / Zeci de ambulanțe/ Venind ți plecând. (...) Unii-au murit în Iad, / Alții-au trăit să-l povestească. / Mare păcat./ Dumnezeu să-i odihnească”, sunt câteva dintre versurile sfâșietoare compuse de Optic în memoria victimelor de la Colectiv, clubul transformat în iadul pe pământ după ce, acolo, au ars sute de oameni. 
Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 29 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 29 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro