Violeta Naca, asistenta eroină, în lacrimi după cea mai grea gardă: "Am simţit un rău cu câteva minute înainte de ajunge la locul accidentului, parcă a fost o premoniţie"

Violeta Maria Naca este una dintre persoanele datorită căreia foarte multe victime din clubul „Colectiv” pot mulțumi astăzi că au supraviețuit ți că sunt alături de cei dragi.

Asistenta eroină a povestit printre lacrimi şi suspine scenele din cea mai neagră noapte a Capitalei. Violeta Naca a spus că nu va putea să uite prea curând tot ce s-a întâmplat. "A fost tulburător. Nu am avut niciodată o gardă mai tulburătoare. Părea că timpul se dilată. Părea un caz banal. N-am să uit niciodată vocile persoanelor care ne-au alertat, erau tulburător de ferme, agitate. Îmi amintesc foarte puţin timp de a ajunge la locul carnagiului, am simţit un rău cu câteva minute înainte de ajunge la locul accidentului, parcă a fost o premoniţie. Erau oameni foarte mulţi, civili, erau alţi colegi de ai mei. Se simţea un miros grozanic de fum, pe măsură ce ajungeam, drumul ne era îngreunat de oameni, de maşini, parcate neregulamentar. Am văzut fum, pompieri, ieşeau oameni arşi. S-a dezlănţuit Iadul, poliţişti cărau pe braţe, pompieri, ceea ce a urmat este foarte trist, nu găsesc un cuvânt care să descrie totul. Sirenele şi girofarele nu s-au stins deloc. Mi-a rămas în ochi imaginea colegilor mei cu lacrimi în ochi care resuscitau tineri de vârstă cu copiii lor sau poate chiar mai mici. Îmi amintesc că au apărut părinţii tinerilor, disperaţi să îşi găsească copiii. Cele mai multe dintre victime erau arse pe o suprafaţă mai mare de 50% din corp. Una dintre tinerele arse m-a rugat să o ţin de mână şi să nu îi dau drumul.  Nu puteam să mă opresc din plâns", a declarat Violeta Naca, pentru o emisiune de la Pro Tv.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Sursă foto Pro Tv

Citeşte şi

Cutremurător! Cum s-a văzut tragedia din clubul Colectiv prin ochii unei asistente

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, amenințată: „I se cere să ascundă adevărul”Cabral, tranșant cu vinovații de la clubul„Colectiv”: „Vreau să-i văd pedepsiți pe cei care mi-au mutilat prietenii!”

Wilmark, la un pas de tragedie în Clubul Colectiv: "Erau carbonizaţi, nu ştiai de unde să îi apuci!"

E.V 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro