Trupul adolescentului de 15 ani a fost depus la capelă!

Incendiul de vineri noaptea a fost unul devastator, în urma căruia 30 de oameni şi-au pierdut viaţa iar alte peste 140 de victime se află internate în spitalele din Capitală, unde medicii încearcă din răsputeri să le salveze vieţile.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


Printre cei care şi-au pierdut viaţa se află şi un copil în vârstă de 15 ani, care atunci când a văzut că locaţia a luat foc a reuşit să îşi sune mama şi să o anunţe de tragedie. "Am înţeles de la un prieten bun de-al lui, cel mai bun prieten al lui, că a apucat să iasă. A sunat-o pe mama lui panicat că i s-a întâmplat ceva, nu mai vedea nimic. Au venit imediat părinţii lui şi el fiind intoxicat n-a ars, dar a murit în faţa mamei ei spunându-i că o iubeşte... şi cam astea au fost ultimele cuvinte. A sunat-o şi i-a spus că nu poate să iasă, că nu găseşte ieşirea, este fum peste tot şi că este panicat şi după i-a spus: <<Mamă, te iubesc, eu nu mai rezist aici>>. Şi a reuşit într-un final să iasă. Cu toate că era un geniu, se şi distra... nu era genul care să fie retras. Era plin de viaţă, era vesel mereu, mereu era cu zâmbetul pe buze, în clasa a IX-a a fost olimpic la tehnologie. Învăţa bine", a povestit unul dintre prietenii băiatului.


Trupul neînsufleţit al adolescentului care şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv a fost depus cu puţin timp în urmă la capela cimitirului Bellu, însă accesul este total interzis, până în momentul în care familia va decide altceva.

Citeşte şi:

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro