Uite echipa de medici străini care va opera la Floreasca! Imagini EXCLUSIVE

Incendiul de vineri noaptea a creat o panică de nedescris în rândul românilor, dar şi o unire de forţe aşa cum nu s-a mai văzut. Din păcate, numărul victimelor a fost atât de mare, încât medicii noştri sunt pur şi simplu depăşiţi de situaţie.Pentru a face faţă fluxului mare de pacienţi, medicii români au făcut un apel către colegii lor din alte ţări, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Astfel, la Spitlul Floreasca, şi-a făcut apariţia doctorul Ioan Lascăr, însoţit de o chipă de 10 medici francezi, care urmează să opereze alături de medicii români.


Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 30 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 30 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.

Citeşte şi:

DECLARAŢII CONTRADICTORII în cazul COLECTIV. Medicii spun că au ajuns la 11 minute, martorii îi contrazic: "Prima ambulanţă a ajuns dupa 20 de minute"

Ajutoare pentru donatori! Mobilizare majoră la spitalele din Bucureşti

A avut zile! Fiul lui Cristian Tudor Popescu, client fidel al clubului Colectiv: "A cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo"

Sfâșietor! Povestea uneia dintre victime, spusă chiar de fosta lui soție: ”A murit ucis de acea conjuraţie a imbecililor care nu vor lăsa nimic în urma lor”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro