Ajutoare pentru donatori! Mobilizare majoră la spitalele din Bucureşti

Tragedia din noapte de vineri a adus împreună mii de români, care au făcut tot posibilul pentru a ajuta la salvarea cât mai multor vieţi! Gestul de altruism nu s-a oprit acolo, astfel că astăzi, la spitalele din capitală au ajuns ajutoarele pentru donatori.

În urmă cu puţin timp, la Spitalul de Urgenţă Floreasca au ajuns primele ajutoare pentru cei care au venit în ajutorul medicilor, să doneze sânge. Pentru a nu crea şi mai multe probleme, donatorilor le-au sărit în ajutor firme de lactate, care au sosit la spital cu provizii pentru donatori, care să îi ajute să nu îşi piardă puterile.


Pe 30 octombrie, clubul „Colectiv” din capitaă a luat foc, iar 30 de persoane au decedat ca urmare a fumului și a arsurilor. Alte 90 de persoane sunt internate în stare gravă, iar 30 în stare critică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Citeşte şi:

Martorii îi contrazic pe medici! Un tânăr care locuieşte lângă Clubul Colectiv: "Prima ambulanţă a venit la 20 de minute după ce am sunat!"

CTP, despre accidentul din Colectiv: „Dacă spuneam eu că trebuie închise bombele din Centrul Vechi, s-ar fi spus că sunt un comunist împuțit”!

ŞOC! Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzaţi de omor calificat! Ce învinuri le-au adus procurorii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro