A avut zile! Fiul lui Cristian Tudor Popescu, client fidel al clubului Colectiv: "A cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo"

Tudor Popescu foto: facebook

Cristian Tudor Popescu a fost prezent în această dimineață la Europa FM, unde a vorbit despre tragedia petrecută vineri seară în clubul „Colectiv”, în care 30 de persoane au murit, iar alte 140 se luptă să supraviețuiască.


Jurnalistul a dezvăluit faptul că și fiul său a cântat în clubul „Colectiv” de trei ori, dar că printr-o întâmplare nu a fost prezent în seara fatidică.
„Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora. Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini.”
Cristian Tudor Popescu a mai vorbit și despre problemele care există încă în primării și în politică și și-ar dori ca după această tragedie să nu mai fie vreun eveniment asemănător.
„Dacă eu – sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi – luam măsura asta înainte să moară 30 – și se pare că vor muri dublu în continuare acolo – , înainte să moară oricine apăream și ziceam ”trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!” Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.

Wilmark, la un pas de tragedie în Clubul Colectiv: "Erau carbonizaţi, nu ştiai de unde să îi apuci!"

Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deopare pe acești politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduță, fiecare dintre cei care se indignează acum – ”cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!”- am văzut atât de mulți indignați. Vreau să-i văd și eu pe oamenii aștia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară.”

Durere fără margini! Povestea tânărului care a murit în clubul „Colectiv”, chiar de ziua lui!

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro