Durere fără margini! Povestea tânărului care a murit în clubul „Colectiv”, chiar de ziua lui!

Radu Palada Foto: Facebook

 Ziua de 30 octombrie trebuia să fie una dintre cele mai frumoase pentru Radu Palada, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în clubul „Colectiv”.

Acesta urma să sărbătorească cea de-a 35-a zi de naștere în clubul bucureștean „Colectiv”, însă a suferit o intoxicație puternică și răni grave și nu a supraviețuit.

Formația Proconsul, dedicaţie emoţionantă victimelor de la „Colectiv”: „Din orice durere, în brațele tale m-am vindecat”

Radu Palada este originar din Câmpina, era pasionat de zbor și lucra la o companie de consultanță imobiliară din Ilfov, informează observatorulph.ro.
Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.

V.M

Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro