Formația Proconsul, dedicaţie emoţionantă victimelor de la „Colectiv”: „Din orice durere, în brațele tale m-am vindecat”

Proconsul Foto: Facebook

Formația Proconsul, alături de alți colegi de breaslă, se declară cutremurată de deznodământul lansării albumului formației Goodbye to Gravity.

Doi membri ai trupei și-au pierdut viața în clubul „Colectiv”, iar ceilalți se află în spital în stare critică. Trupa Proconsul a postat pe pagina de socializare un mesaj de susținere pentru toți cei care și-au pierdut pe cineva drag în tragedia de la clubul „Colectiv” și pentru românii care trebuie să se mobilizeze să îi ajute pe supraviețuitori să treacă peste acest moment tragic.
„Nu uita să fii ‪#‎UnOmMaiBun‬! Nu e nevoie ca o tragedie să se întâmple, ca să ajuți! E nevoie doar să fii prezent! Să privești atent în jurul tău și să îi ajuți pe cei care au nevoie. O privire, un cuvânt frumos sau un gest din suflet, pot fi suficiente!
Ei au mai postat și piesa „Un om mai bun”, iar versurile sunt emoționante.

„Din orice durere, orice păcat
În brațele tale m-am vindecat
O rază de soare e în vocea ta
Dragostea ta e salvarea mea

Sufletul și inima ți le ofer
În viața asta și în cer.

Să mă ierți când nu sunt eu
Când mă pierd, să fii drumul meu
Să mă ajuți când nu știu ce să spun
Să mă faci un om mai bun.
Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.

V.M
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro