DECLARAŢII CONTRADICTORII în cazul COLECTIV. Medicii spun că au ajuns la 11 minute, martorii îi contrazic: "Prima ambulanţă a ajuns dupa 20 de minute"

Din ce în ce mai mulţi martori au început să dea din ce în ce mai multe detalii despre dezastrul de la Clubul Colectiv. În timp ce asistentele medicale, care au spus că ambulanţele au ajuns rapid, matorii spun cu totul altceva.

Victor Ionescu locuieşte lângă Clubul Colectiv şi a ieşit din casă să le ajute pe victimele acestui incendiu. El a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi dat detalii cutremurătoare de la faţa locului. Citeşte declaraţiile aici.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! "Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!"

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduşi cu mandat la Parchet

Şefa Ştirilor TVR şi-a dat demisia după ce televiziunea a "dormit" în timpul incendiului din Clubul Colectiv

Durere fără margini! Povestea tânărului care a murit în clubul „Colectiv”, chiar de ziua lui!

"Tragedia de la clubul Colectiv putea fi evitată". Cât COSTA sistemul ANTIINCENDIU care ar fi salvat viaţa celor 30 de tineri

DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

Mama lui Alexis Matache, mesaj cutremurător, după ce fiica sa a murit: "Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?"

Scene tulburătoare cu cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul de Clubul Colectiv: "Nu ne-a lăsat pe străzi, oricât de greu i-a fost!"

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"

Mărturia cutremurătoare a unui salvator, din Clubul Colectiv: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"

Scrisoarea tulburătoare a unui poliţist către fiul său, după tragedia din Colectiv: "Nu fi patriot şi nu mai suporta mizeriile"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro