Cum a scăpat cu viaţă unul dintre supravieţuitorii trupei Monarchy Band: "Moartea ne chema înăuntru!"

Marian, un supravieţuitor al incendiului din Clubul Colectiv, a vorbit despre norocul pe care l-a avut atunci când a fost scos de cineva din incendiu.

Marian Leuştean, unul dintre membrii trupei Monarchy Band, a scăpat ca prin minune de focurile iadului. Acesta a povestit cum s-a declanşat incendiul şi cum a reuşit să iasă.

România în doliu, Prima Doamnă își sărbătorește aniversarea! Prietenii soţiei lui Klaus Iohannis, scandalizaţi: "Aşteptam o reacţie faţă de tragedia de la Colectiv"

"Prima oară a părut o glumă. Nu erau nişte artificii profesionale. Când a ajuns pe tavan focul s-a răspândit vertiginos, rapid şi în maxim 10 secunde ardea tot tavanul. Am luat-o la fugă către ieşire şi am încercat să-mi scap viaţa. Când eram pe culoarul spre ieşire, toate luminile s-au stins şi uşile erau închise. S-au deschis uşile, m-a salvat cineva, nu ştiu cine e, dar m-a scos de acolo că eu nu puteam să mă ma târăsc. Îi mulţumesc cu ocazia asta. Moartea ne chema înăuntru. Toboşarul meu a decedat, nu ars ci asfixiat. Nu aş vrea să plâng în faţa televizorului. Un coleg de trupă este în comă indusă. Cineva, acolo sus, mă iubeşte. Am arsuri de gradul doi. Nu suntem satanişti!", a declarat Marian, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars..

VIDEO / Mihai Trăistariu, afectat de tragedia de la Colectiv: "În fiecare zi îmi curg lacrimi pe obraz!"

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro