România în doliu, Prima Doamnă își sărbătorește aniversarea! Prietenii soţiei lui Klaus Iohannis, scandalizaţi: "Aşteptam o reacţie faţă de tragedia de la Colectiv"

foto: facebook

România este în doliu naţional, însă nu şi Prima Doamnă! Aceasta le-a mulţumit prietenilor pentru că i-au fost alături în această zi, însă prietenii virtuali s-au scandalizat şi i-au atras atenţia că s-ar fi aşteptat să ia poziţie faţă de tragedia produsă în clubul Colectiv, din Capitală.

Carmen IOhannis, soţia preşedintelui KLaus IOhannis, şi-a serbat, luni, ziua de naştere. Prima Doamnă a trecut peste faptul că România se află în doliu naşional, după tragicul incendiu produs în clubul Colectiv, din Capitală, unde şi-au pierdut viaţa 31 de persoane şi 90 se află în stare gravă.

Soţia preşedintelui Klaus IOhannis a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare surâzătoare, cu un buchet de flori în braţe, alături de un adolescent.

"Vă mulţumesc pentru atenţie, pentru apreciere şi pentru mesajele frumoase. Atunci când simţi umărul cuiva, îţi cresc aripi, îţi este mult mai uşor să treci peste greutăţi şi simţi că oamenii au nevoie de tine!", a scris Carmen Iohannis alături de imaginea cu adolescentul.

Prietenii virtuali i-au urat toate cele bune soţiei preşedintelui, însă şi-au exprimat dezamăgirea faţă de gestul acesteia şi au spus că se aşteptau la un mesaj referitor la accidentul din clubul Colectiv: "Doamna Iohannis, la mulţi ani! Aş fi aşteptat totuşi din partea dumneavoastră o reacţie faţă de tragedia care s-a produs vineri noapte într-un local din Bucureşti. 31 de oameni (şi lista se poate extinde) nu sunt chiar o glumă. Aproape 200 de oameni încă au de suferit, unii dintre ei vor rămâne cu sechele pe viaţă. Ca Primă Doamnă ar fi trebuit să vă preocupe aceste aspecte".

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro