Prietenul lui Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, îi ia apărarea: "Cine suntem noi să-l blamăm pe el?"

Alin Anastasescu, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv, a fost reţinut pentru 24 de ore, în această seară. Bogdan Coman, un apropiat de-al lui, consideră că el nu trebuie să fie blamat.

Bogdan Coman consideră că prietenul lui, Alin, a greşit, dar că este judecat prea aspru. Acesta are cuvinte frumoase de spus despre Alin Anastasescu.

"E un om ca şi mine, ca orice om. Avem o pasiune comună, iarna mergem la ski sau la showboard. E un om puţin mai normal decât restul. Avea un business pe care l-a făcut aşa cum l-a îndemnat sistemul. Când aştepţi trei luni-patru luni pentru o autorizaţie, accepţi alte mijloace. Cine suntem noi să-l blamăm pe el? O să răspundă cu vârf şi îndesat! Social vorbind e la un pas de a fi ucis. Se inventează tot felul de lucruri. Toată lumea face aşa. Întotdeauna se caută un om de rând care să le încaseze pe toate", a declarat Bogdan Coman, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

România în doliu, Prima Doamnă își sărbătorește aniversarea! Prietenii soţiei lui Klaus Iohannis, scandalizaţi: "Aşteptam o reacţie faţă de tragedia de la Colectiv"

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro