Povestea unei fete care a fugit din țară după tragedia de la Colectiv! ”După doi metri, am leșinat, iar de atunci nu mai știu nimic”

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una fatidică pentru fanii trupei Goodbye to Gravity, mulţi dintre ei fiind la un pas de moarte sau chiar pierzând lupta cu moartea. Printre aceia care au vrut să sărbătorească alături de membrii trupei lansarea noului album s-a aflat şi Ana Valentina Eliza, o fană înfocată a genului muzical cântat de băieţi.


A mers în club pentru a-şi asculta trupa de metal favorită, însă nu se gândea că va trebui să ducă o luptă cu moartea, la propriu, pentru acest lucru. A reuşit să scape din ghearele morţii, însă şocul prin care a trecut nu va putea să îl depăşească aşa uşor. "În timp ce formaţia cânta melodia "Ziua în care vom muri" au început să se aprindă artificiile şi săreau scântei pe stâlpul care a luat foc. Nu ştiu de ce s-a aprins atât de repede. Eu nu am simţit niciun miros ciudat în club sau să aud ceva ciudat, cum că ar fi ceva plănuit", a declarat Ana, supravieţuitoarea din Colectiv.
Chiar dacă îi este greu să îşi aducă aminte, Ana Valentina ne-a povestit scenariul nopţii în care a văzut moartea cu ochii. "Eram pe la jumătatea clubului, iar după ce a luat totul foc am început toţi să fugim către ieşire. M-am ţinut de geaca unui bărbat pentru a putea continua să mers spre ieșire, iar în tot acest timp au început să cadă lemne cu foc de sus. Nu vedeam nimic, era fum peste tot", a mai spus, vizibil afectată, Ana Valentina.


Ca şi cum asta nu era destul, fata a fost nevoită să calce efectiv pe cadavre pentru a-şi putea salva viaţa. "Erau multe persoane căzute la pământ. Eram şocată. M-am speriat foarte tare. Nu am putut să iau pe nimeni cu mine, pentru că mulţimea care venea din spate ne împingea, iar sus, una din uşile ieşirii din club era pur şi simplu încuiată", a mai spus Ana Eliza.
A ieşit din club, iar teroarea a început abia atunci pentru ea. Când credea că pericolul a trecut, şi-a pierdut cunoştinţa. "Am ieşit din club, am văzut panica din jurul meu, am mers doi metri, iar apoi m-am prăbuşit. Eram conştientă când am ieşit, dar aerul curat m-a lăsat inconştientă. M-am trezit la spital, speriată, cu părul ars şi arsuri pe spate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să scap", a mai declarat supravieţuitoarea care a plecat, ieri, în Anglia. Cu părul ars și plânsă...

Citeşte şi:

Așa arată lupta ÎNGERILOR împotriva MORȚII! Imagini din sala de operație în care medicii se chinuiesc să salveze VIEȚI

Uite echipa de medici străini care va opera la Floreasca! Imagini EXCLUSIVE

DECLARAŢII CONTRADICTORII în cazul COLECTIV. Medicii spun că au ajuns la 11 minute, martorii îi contrazic: "Prima ambulanţă a ajuns dupa 20 de minute"

Ajutoare pentru donatori! Mobilizare majoră la spitalele din Bucureşti

ŞOC! Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzaţi de omor calificat! Ce învinuri le-au adus procurorii

Durere fără margini! Povestea tânărului care a murit în clubul „Colectiv”, chiar de ziua lui!

Trupul adolescentului de 15 ani a fost depus la capelă!

Alertă în spitalele din Capitală! Ce se întâmplă la trei zile de la incendiul din clubul Colectiv!

Tragedia de la Colectiv, prin ochii medicilor şi asistentelor: "Hainele ne miroseau a fum, iar mâinile erau pline de piele arsă. O mamă m-a implorat să îi salvez fiul!"

Decizie de ultimă oră! S-a mai închis un club cunoscut: "Buretele de izolare fonică face parte din aceeaşi categorie cu cel folosit clubul Colectiv din Bucureşti"

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, amenințată: „I se cere să ascundă adevărul”

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

Mărturia cutremurătoare a unui salvator, din Clubul Colectiv: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro