Decizie de ultimă oră! S-a mai închis un club cunoscut: "Buretele de izolare fonică face parte din aceeaşi categorie cu cel folosit clubul Colectiv din Bucureşti"

Clubul Rockstadt - foto:newsbv.ro

A fost nevoie de tragedia din clubul Colectiv, pentru a fi liate măsuri de precauţie. După ce 30 de oameni şi-au pierdut viaţa şi 140 au ajuns la spital, mai multe cluburi din ţară au decis să-şi înceheie activitatea sau să intre în renovare, pentru a nu-şi mai pune clienţii în pericol.

DECIZIE ŞOC după IADUL COLECTIV, luată de unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Bucureşti: "Nu mai pot să-mi asum vieți"

Este şi cazul clubului Rockstadt, din Braşov, acolo unde pe pereţii localului se află acelaşi burete ieftin şi inflamabil, care reprezintă un pericol pentru toţi cei care calcă pragul localului.

Cabral, tranșant cu vinovații de la clubul „Colectiv”: „Vreau să-i văd pedepsiți pe cei care mi-au mutilat prietenii!”

"Dorim sa va aducem la cunostinta urmatorul anunt cu privire la clubul Rockstadt din Brasov: Clubul Rockstadt isi suspenda temporar activitatea. Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti.

Noi detalii despre răniţii de la Clubul Colectiv! În ce stare este toboşarul Cristi Filipescu care a fost la un pas de moarte

In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, in club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, in conformitate cu reglementarile europene aflate in vigoare.

Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam ca luam absolut toate masurile de preventie aflate in actuala legislatie si mai mult, instalam si alte masuri pentru a fi absolut siguri ca niciodata nu ne vom afla in tragica situatie petrecuta la Bucuresti", se arată pe pagina de facebook a clubului Rockstadt Extreme Fest.

Greu de imaginat! Mama lui Claudiu Petre, mărturii crunte despre fiul mort în Colectiv: "Îmi plâng durerea în linişte, o să-l înmormântăm mâine!"

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 30 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 30 de persoane moarte se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.

Citeşte şi:

România, mai săracă după incendiul de la „Colectiv”. Printre victime, un tânăr eminent și prietena lui

Mesajul şocant după tragedia din Colectiv al unui preot din ţara noastră: "Faptul că au murit mulţi tineri ascultând muzică macabră poate fi văzut ca o pedeapsă de la Dumnezeu"

Veşti pline de speranţă de la Spitalul Universitar: "Ne aşteptăm să fie externaţi în această săptămână"

Au pierit nevinovaţi! Mesajul postat de Cătălina, iubita unuia dintre chitariştii de la "Goodbye to Gravity", cu doar câteva zile înainte de incendiu

Şi-a dus fiul de 8 ani în Clubul Colectiv şi au văzut Iadul cu ochii: "Pielea de pe pieptul lui era arsă şi avea bucăți de tricou arse lipite de piele. În cap nu mai avea nici un fir de păr şi era ars pe față"

FOTO / Primele corpuri ridicate de la INML! Imagini cutremurătoare cu victimele de la Clubul Colectiv

VIDEO / O să ai fiori pe şira spinării! "Ziua în care vom muri" - Adevăratul mesaj al primei piese de pe albumul Goodbye to Gravity. Asta s-a cântat în CLUB COLECTIV


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro