Greu de imaginat! Mama lui Claudiu Petre, mărturii crunte despre fiul mort în Colectiv: "Îmi plâng durerea în linişte, o să-l înmormântăm mâine!"

Este a treia zi de doliu național! A treia zi în care România îmbracă haine negre, a treia zi de strigăte surde de durere. Incendiul din clubul Colectiv a lăsat în urmă un peisaj dezolant. Mame care au sufletul împietrit de durere și care nu vor mai putea să-şi audă glasul copiilor niciodată.

Prieteni care și-au pierdut prietenii, copii care au rămas pe drumuri. O tragedie fără margini care a lăsat în urmă multe semne de întrebare? A fost sau nu un accident? Cine este vinovat? Cine plătește pentru sufletele care au pierit? La toate aceste întrebări, încercăm să găsim răspunsuri.

Claudiu Petre şi-a salvat prietena şi mai multe persoane din incendiul devastator, dar nu şi-a putut salva propria viaţă. Mama lui a făcut confesiuni cutremurătoare despre felul în care a aflat despre moartea fiul ei. Citeşte declaraţiile ei aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Un bărbat rănit grav în incendiul din Club Colectiv e încă neidentificat la Spitalul de Arşi!

Noi detalii despre răniţii de la Clubul Colectiv! În ce stare este toboşarul Cristi Filipescu care a fost la un pas de moarte

Mărturii-Bombă, despre ancheta de la "Clubul Morţii"! De ce "OMORUL CALIFICAT" ar putea să nu fie încadrarea corectă

Suma impresionantă strânsă la Teledonul „Români împreună” pentru victimele de la clubul „Colectiv”! Românii, alături de victimele tragediei

Adi Minune, după tragedia din Colectiv: ”Sunt doborât, toată familia plânge lângă mine! Puteam să fim noi acolo”

Iubitul Margheritei nu mai poate zâmbi! ”Eram așa fericit că ajung în brațele ei, dar acum... plâng”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro