Iubitul Margheritei nu mai poate zâmbi! ”Eram așa fericit că ajung în brațele ei, dar acum... plâng”

A venit în România chiar vineri. Venise să o vadă pe femeia visurilor sale, pe Margherita, fiica Clejanilor. A bătut un drum lung pentru a fi alături de ea și pentru a face cunoștință cu familia ei. Acum însă...

”Vineri am ajuns în țară. Aveam emoții de simțeam că inima bate să îmi spargă pieptul. Urma să îi cunosc părinții și, pentru că sunt îndrăgostit până peste cap, nu știam ce să zic. Iar apoi au apărut acele știri, cu tragedia cumplită din Colectiv”, ne-a spus Peter Kai. Iar ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire plină de fericire, s-a transformat într-una apăsătoare.
”Eram așa fericit că ajung în brațele ei, dar acum... plâng. Plâng pentru acei tineri care au mers să se distreze, tineri ca mine și ca Marga, fără griji. Și care, acum, suferă cumplit. Nici nu știu cu ce aș putea să le fiu de ajutor. Am vorbit cu părinții mei, vom face o donație să ajutăm și noi, nu știu cum am putea să ajutăm altfel”, ne-a mai spus Peter.
Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 30 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 30 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro