Suma impresionantă strânsă la Teledonul „Români împreună” pentru victimele de la clubul „Colectiv”! Românii, alături de victimele tragediei

+2 click pentru
galerie

teledon Captură TV

Teledonul „Români împreună” organizat duminică de către trustul Intact a reușit ca doar în câteva ore să strângă o sumă impresionantă de bani și să ajute mai mulți români să înceapă o nouă viață după tragedia de duminică, în care 30 de persoane și-au pierdut viața și mai mult de 100 de persoane sunt în stare critică sau foarte gravă.

Mai multe vedete din toate domeniile și jurnaliștii au petrecut ultimele ore răspunzând la numerele de telefon afișate pe ecran, iar până acum s-a strâns suma de 521.500 de euro din sms și 30000 de euro în rețeaua Telekom, iar cu donațiile private, suma depășește 800000 de euro.

În plus, cei cinci orfani care și-au pierdut mama în clubul „Colectiv” au primit o locuință nouă din partea primăriei Capitalei, iar unul dintre soldații supraviețuitori de la Mihăilești  a primit o nouă proteză pentru picior, în valoare de 50000 de euro.

Toate fondurile strânse în această seară vor fi folosite pentru tratarea victimelor din clubul „Colectiv”. În următoarea perioadă, cei aflați în spital vor avea nevoie de numeroase operații și de grefe de piele.

V.M


Citește și:
VIDEO / Românii nu stau nepăsători în faţa televizorului şi sunt solidari cu cei aflaţi în suferinţă: "Dăm pielea de pe noi"

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

IML a identificat toate cadavrele! Lista completă cu cei care şi-au pierdut viaţa după tragedia de la club Colectiv

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro