Nadia Comăneci vorbeşte! Ce are de spus în legătură cu incendiul din Club Colectiv?

În urma tragediei de vineri seară, Nadia Comăneci şi-a exprimat sentimentele în legătură cu incendiul din Club Colectiv.

Nadia Comăneci a postat pe pagina personală de facebook un mesaj dedicat rudelor victimelor din tragedia petrecută în Capitală în urmă cu două zile.

"Alături de victimele, rudele şi prietenii #colectiv. Toate gândurile noastre se îndreaptă către voi. Iubirea şi rugăciunile sunt pentru familiile şi pentru cei dragi din tragicul incendiu din Bucureşti", a scris fosta gimnastă.

În incendiul de vineri seară şi-au pierdut viaţa 29 de persoane, printre care şi doi dintre membrii trupei Goodbye to Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Antena 3

A.C.

Citeşte şi:

Bilanţul a fost actualizat! Ultimii răniţi care s-au stins din viaţă astăzi după incendiul de la Club Colectiv

Primele autopsii încep astăzi! Ce se anunţă pentru cei afectaţi de incendiul din Club Colectiv?

VIDEO / Ce ar fi salvat zecile de vieţi pierdute de la incendiul din Colectiv?

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIV

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Ea şi-a dorit să moară, dar cuvintele nu i-au fost ascultate! Incendiul a lăsat-o rece

Doliu naţional timp de trei zile! Care sunt obligaţiile autorităţilor şi cetăţenilor români în această perioadă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro