Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Incendiul din Club Colectiv a luat viaţa a 32 de oameni până acum. 13 dintre ei vor fi înmormântaţi astăzi, urmând ca cei dragi să-i conducă pe ultimul drum.

Astăzi încep înmormântările celor care au pierit arşi în tragedia care a avut loc în Club Colectiv.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


În şapte judeţe, cei care s-au stins vineri seară vor fi conduşi spre locurile de veci.
Gabriel Matei, analist economic, a murit alături de Anda, cea care trebuia să-i fie mireasă. Au fost găsiţi îmbrăţişaţi. El a încercat s-o protejeze de flăcări cu propriul lui trup, dar au rămas fără aer. Mihaela Vieru, inginer, a fost primită de familie într-un sicriu alb şi rochie de mireasă.

În Brăila, doi părinţi muţi de durere, cei care i-au dat viaţă lui Andrei Bucă, se întreabă lângă sicriul singurului copil cum a fost posibil să se întâmple asta, după aproape două zile de căutări.

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013


Monica Tănăsoiu a fost recunoscută după cercei.

Guvernul a anunţat că fiecare familie va fi ajutată cu 5000 de lei, iar părinţii fără copii aşteaptă să li se facă dreptate.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro