VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Adrian Despot l-a avertizat pe Andrei Găluţ în 2008 ce avea să îndure în cariera sa muzicală şi eventual, care ar putea fi sacrificiul final.Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity implicată în incendiul din Club Colectiv a câştigat concursul de talente "Megastar". Pe atunci, Adi Despot, solistul trupei Viţa de vie, se afla în jurizare. După o interpretare evaluată cu nota 9 de acesta, Adi i-a spus câteva cuvinte metaforice ce aveau să ia forma realităţii.

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

"Cine ar fi zis că din patru membrii ai juriului, unul singur, tocmai acela ar acorda nota 9? Felicitări. Muzica se poate privi în multe feluri, multe dintre ele fiind viabile sau funcţionale. Teoria mea despre muzică este ca şi cum voi patru aţi fi pe un bloc şi este concurs pe cine ajunge primul. Florin o ia pe scări, Octavian se duce cu liftul, tu te arunci în cap şi aşa tu ajungi primul. Muzica este o luptă pe viaţă şi pe moarte între melodie şi interpret şi mori cu ea de gât. Apreciez 100% ce ai făcut acum", i-a spus Adi Despot în 2008 lui Andrei Găluţ la concursul Megastar.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Povestea CUTREMURĂTOARE a lui Bogdan Moleşag, un tânăr grav rănit la "Clubul Morţii"! Acum un an, trupa lui şi-a lansat albumul în acelaşi loc
Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

De ce nu vorbește Adi Despot? Răspunsul este ȘOCANT


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro