Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv, iar acum face noi declaraţii înspăimântătoare.

Maria Ghiorghiu a spus în urmă cu o săptămână că România va fi în doliu, din cauza unui incendiu puternic şi chiar aşa a fost! Clarvăzătoarea a făcut acum noi previziuni tulburătoare.

"Luna trecută am spus despre incendiu şi România e în doliu naţional. Vom auzi de un cutremur de pământ puternic şi de un suflu la o explozie puternică. Asta am mai văzut. Vom mai auzi de un incendiu extraordinar de mare la un bloc de locuinţe, după ce va lua foc acoperişul", a declarat femeia, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

SCANDALOS! "Clubul morţii" a funcţionat ilegal! Documente explozive! Ce complici au avut patronii acuzaţi de moartea a 31 de oameni nevinovaţi!

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro