De ce nu vorbește Adi Despot? Răspunsul este ȘOCANT

Lumea vuiește! Da, și Adrian Despot, solistul de la Vița de Vie a fost în fatidica noapte de vineri spre sâmbătă în clubul Colectiv! Da, a asistat îngrozit la incendiu care a răpit deja 31 de vieți! Da, a fost și el ars. Dar nu vorbește, nu spune nimic public chiar dacă a fost văzut de oamenii strânși acolo ducând o luptă disperată pentru a-i salva pe alții.

Rănit, Adi Despot a fost văzut, în public, ultima oară, urlând după ajutor. Căra oameni afară din clubul Colectiv chiar dacă avea și el răni, probabil, sub crusta de funingine care îl acoperea din cap până-n picioare. Erau mai ușoare, iar el nu s-a mai gândit la sine, chiar dacă arsurile îi chinuiau mâinile şi faţa. Și a luptat împotriva flăcărilor pentru a salva oameni pe care nu îi cunoștea, alături de alţi amici de-ai săi. Acum însă, tace! De ce tace se întreabă toată lumea. Motivul, ne-a explicat, în exclusivitate, unul dintre cei care îl cunoaște și care a mai vorbit cu el de atunci, este unul legat de aversiunea lui de a se expune mediatic. Nu se simte erou, ci victimă, ne-a spus cel care îl cunoaște pe liderul trupei Vița de Vie.
E revoltat, ne-a spus tot el, pentru că s-a petrecut o asemenea tragedie și că nu a putut face mai mult. Suferă și vrea liniște, nu poate vorbi despre momentele în care a privit Apocalipsa în ochi și nici nu vrea să își amintească cum a încercat să gonească moartea de lângă oamenii pe care i-a târât afară din clubul în care demonii focului s-au dezlănțuit cu atât de multă cruzime și au înghițit, nesătuli, 32 de suflete și au făcut alte sute de victime. Iar când spunem sute, o spunem deși știm că acum mai sunt internați 135 de oameni... Dar aceștia au familii, prieteni. Iar toți, spune amicul lui Depot, sunt văzuți de Adi ca victime. Și, din păcate, are atât de multă dreptate...
Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 32 de persoane decedate şi 135 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 32 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro