Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

De sâmbătă şi până acum, Mihaela Rădulescu a pierdut admiraţia multor dintre cei care o iubeau. Ce a postat pe facebook i-a făcut pe toţi să se revotle împotriva ei.

Mihaela Rădulescu a fost criticată aspru pe reţeaua de socializare după ce, a doua zi după incendiu, aceasta s-a fotografiat zâmbind şi a postat pozele pe Facebook.

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013"Şi totuşi, zâmbetul... Ce minuni face, ce cheie universală e, ce vibraţie bună pune în suflete. FOlosiţi-l cât mai des, dacă vreţi o zi bună", a descris Mihaela Rădulescu fotografiile.

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Acest gest a făcut valuri printre internauţi, aceştia criticând-o masiv. "Mihaela, ai un zâmbet minunat, dar m-ai dezamăgit. Mi-aş fi dorit să văd culoarea neagră la tine pe pagină, un mic semn că îţi pasă";
"Câtă răutate. Cu siguranţă, femeia nu a auzit de tragedia întâmplată", au scris fanii Mihaelei în comentariu.

Abia duminică vedeta a postat un mesaj de condoleanţe, în care îşi exprima părerea de rău şi a îndemnat oamenii să sară în ajutor.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Povestea CUTREMURĂTOARE a lui Bogdan Moleşag, un tânăr grav rănit la "Clubul Morţii"! Acum un an, trupa lui şi-a lansat albumul în acelaşi loc
Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

De ce nu vorbește Adi Despot? Răspunsul este ȘOCANT


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro