Trupa Taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

Trupa Taxi a lansat, luni, melodia "Ce faceţi?", în memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, în clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia au murit 32 de persoane.

Melodia trupei Taxi "Ce faceţi?" a fost publicată luni. Piesa nu are un videoclip dedicat, în locul acestuia fiind publicată o imagine neagră, ca doliu pentru victimele incendiului din Colectiv."Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ", sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

Până în acest moment melodia "Ce faceţi?" are peste 5.600 de vizualizări pe YouTube.

Sursă foto Taxi.ro

Citeşte şi

Povestea CUTREMURĂTOARE a lui Bogdan Moleşag, un tânăr grav rănit la "Clubul Morţii"! Acum un an, trupa lui şi-a lansat albumul în acelaşi loc

Femeia care a prevestit incendiul de la Clubul Colectiv face acum noi previziuni înspăimântătoare: "Va urma un cutremur şi... "

De ce nu vorbește Adi Despot? Răspunsul este ȘOCANT

Povestea unei fete care a fugit din țară după tragedia de la Colectiv! ”După doi metri, am leșinat, iar de atunci nu mai știu nimic”

Cluburile din România, BOMBE cu ceas! Declaraţiile care te vor face să stai în casă!

Prietenul lui Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, îi ia apărarea: "Cine suntem noi să-l blamăm pe el?"

Cum a scăpat cu viaţă unul dintre supravieţuitorii trupei Monarchy Band: "Moartea ne chema înăuntru!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro