Cluburile din România, BOMBE cu ceas! Declaraţiile care te vor face să stai în casă!

România e în doliu, după tragedia de vineri de la Clubul Colectiv, unde au murit 31 de oameni. Majoritatea cluburilor sunt adevărate bombe cu ceas, dar puţini îşi dau seama de asta.

Cluburile din România nu au sistemele necesare pentru a face faţă unui incendiu şi, din nefericire, mii de tineri sunt în pericol de moarte în fiecare weekend.

"Noi le recomandăm să instaleze sisteme prin care să nu poată lua foc, dar dacă au acceptat două-trei cluburi. Clar e vorba de preţ", a declarat Andra Dinu, luni, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro