VIDEO / Celia, în lacrimi la TV după ce şi-a înmormântat o colegă moartă în incendiul din Colectiv: "Părinţii ei parcă sunt teleghidaţi"

foto: facebook

Celia trece prin momente crunte! Artista şi-a condus pe ultimul drum pe Maria Vulcu, prietena care şi-a pierdut viaţa în incendiul din Colectiv. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că părinţii fetei sunt în stare de şoc şi că durerea va veni abia după ce vor trece de aceste prime zile.

Celia a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Star Magazin" şi a vorbit despre durerea pierderii unei prietene din copilărie în incendiul din clubul Colectiv. Artista a spus că a fost la înmormântarea tinerei şi că durerea pe care a trăit-o alături de părinţii fetei este greu de descris în cuvinte.

"Tocmai ce ne-am despărţit de familia îndoliată, iar cuvintele sunt... NU există cuvinte care să descrie ceea ce simt aceştia. Te uiţi neputincioşi la ei. Familia trece prin momente foarte, foarte grele. Am făcut dansuri împreună cu ea şi cu sora ei. Ne adunam când acasă la ele, când la mine. PĂrinţii noştri se împrieteniseră şi ei. De ce nu ne facem timp să ne adunăm când suntem noi şi o facem numai în momente d-astea? Durerea e mai mare cu atât cu cât îi vedem pe ai noştri. Şi eu am avut evenimente în care fumul de la aceste artificii mă îneca şi îmi venea să opresc evenimentul. Ce să spun? Ni se putea întâmpla oricăruia dintre noi. În momentul în care vor ajunge acasă şi se va face linişte vor începe să vadă flash-uri din aceste momente. Acum, ei sunt într-o stare de şoc, teleghidaţi. Viaţa te duce şi te întăreşte şi reuşeşti să depăşeşti aceste momente. Acum, când îi văd pe alţi oameni trecând prin evenimente similare, durerile sunt extraordinari de mari, dar Dumnezeu îţi dă putere. Cu siguranţă este o jertfă pentru ca alte evenimente de acest gen să nu se mai întâmple. E dureros pentru că este vorba despre copiii noştri, copiii ţării noastre", a declarat Celia la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Fostă elevă a Liceului de Muzică și Arte Plastice din Deva, Maria Vulcu a urmat cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul Universității Politehnice din Timișoara, pe care le-a absolvit în anul 2010. A urmat și un master în arhitectură, iar în urmă cu aproximativ doi ani și-a deschis, la Deva, un cabinet individual în acest domeniu. De circa doi ani, se mutase în Capitală, unde își dorea să ajungă un arhitect renumit.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 32 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro