"Eu te-am făcut, eu te omor"! Showbizul este bolnav! Iată ce spun vedetele despre bătaia primită de Alexandra de la impresar!

Toată România este scandalizată de cazul Alexandrei Stan iar vedetele îi iau apărarea pe rând cântăreţei. Julia Jianu, Radu Groza şi Axinte sunt doar o parte dintre artiştii care sunt şocaţi de cele întamplate.

Subiectul Alexandra Stan a luat amploare în toată ţara iar toate vedetele sunt alături de ea. Radu Groza a fost invitat într-o emisiune de la Kanal D unde a declarat că îl cunoaşte pe Marcel Prodan, impresarul Alexandrei, din 2010, din studioul lui Costi Ioniţă. Tot in acel an, Marcel îi propusese lui Groza proiectul Alexandra Stan, însa acesta l-a refuzat. Impresarul Roxanei Nemeş a rămas şocat de cele întâmplate.

"Speram să fie doar o glumă. Acum am văzut ce a păţit săraca fată şi m-a impresionat.", a spus Radu Groza.

ŞI alte vedete au dorit să îşi exprime părerea de rău prin intervenţii telefonice.

Julia Jianu a recunoscut că, împreună cu fostele colege, a avut noroc cu un impresar ca Lucian Mitrea, fiind şi prima trupă de fete din Romania.
"M-am şocat de ceea ce i s a întâmplat Alexandrei. Noi am avut noroc de la început fiind prima trupa de fete din România. Am avut o relaţie de bun simţ, civilizată cu impresarul nostru.", a declarat Julia.
Artista a mai spus că managerul Alexandrei probabil crede crede că nu îi datorează nimic artistei pe plan financiar.
"Am înţeles că şi procentul ei nu era destul de mare. Acum, managerii şi produc şi compun şi probabil merg pe principiul «eu te-am făcut vedetă, eu te omor»".

Impresarul Petrescu Florin, cunoscut de catre public ca şi Axinte, a fost luat prin surprindere.
"Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Alexandra Stan e un copil bun.", a spus Axinte la Kanal D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro