Veste bună pentru românul condamnat la moarte în Malaezia

Sursa foto: arhiva

România va începe mai multe negocieri cu statul  Malaezia în vederea încheierii unor Tratate în vederea cooperării judiciare pe domeniul penal. Mai exact, Guvernul va negocia trei tratate privind asistența judiciară, transferul persoanelor condamnate și extrădare cetăţenilor români condamnaţi în această ţară.

Având în vedere faptul că în Malaezia există mai mulţi cetăţeni români închişi pentru trafic de droguri, printre care şi Ionuţ Gologan care a primit pedeapsa cu moartea, România are interes pentru dezvoltarea cooperării judiciare în materie penală cu acest stat, informează Guvernul, scrie HotNews.ro.

Ministerul Justiției din România a transmis în 2013 părții malaysiene că este interesat să negocieze încheierea unor tratate cu Malaezia care să reglementeze aspecte de cooperare judiciară în materie penală, îndeosebi în ceea ce privește transferul persoanelor condamnate.

Mai târziu, partea malaeziană a comunicat Ambasadei României adoptarea legislației necesare pentru negocierea acestui tratat, fiind astfel create premisele pentru demararea discuțiilor asupra acestui tratat deosebit de importat pentru partea română. 

T.S

Citeşte şi: 
Gest disperat făcut de românul condamnat la moarte în Malaysia: "Mi-a zis: 'Tată, NU MAI REZIST!' "


Bunica lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, strigăt disperat: "Zi de zi urlu şi plâng"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro