Viaţa bate filmul! Mărturisire sfâşietoare: "Cea mai bună prietenă s-a măritat cu cel care m-a violat"

captura video

Viaţa bate filmul! O tânără a fost agresată sexual, însă lovitura cea mai dură a primit-o abia după aceea. Cea pe care o considera cea mai bună prietenă s-a măritat cu bărbatul care a violat-o.

Povestea de viaţă a unei tinere întrece chiar şi cele mai bune scenarii de filme! Fata, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ajuns să sufere de stres posttraumatic, după ce a fost violată de logodnicul celei mai bune prietene şi şi-a pierdut şi iubitul, care a decis să-şi pună capăt zilelor din cauză că nu a mai suportat sentimentul de vinovăţie.

"Ar fi trebuit să fiu domnişoară de onoare la nunta ei. Plănuiam să avem copii în acelaşi timp şi să-i creştem împreună. Nu aş fi putut însă să-i stau alături în biserică în ziua nunţii ştiind ce s-a întâmplat şi probabil s-ar fi întâmplat din nou",
a declarat fata pentru metro.co.uk.

Căpitanul Daniel Howard a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru violul pe care l-a comis în  luna februarie a anului trecut. Acesta a fost condamnat pentru că a violat o femeie de 26 de ani, în casa ei, după o petrecere în grup.

După ce a fost declarat vinovat de curtea din Teeside, proaspăta lui soţie a mărturisit plângând: "Şi-a închis telefonul în noaptea aceea. Nu am putut să-l opresc".

Citeşte şi:

Lenjeria ANTI-VIOL a fost inventată! Fucţionează mai simplu decât ai crede

Un alt caz de viol în grup! Trei tineri din Vălenii de Munte au abuzat o minoră şi au scăpat de închisoare

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro