Victima unor traficanți de carne vie? Lacrimi amare în platoul "Acces Direct": "Te rog, salvează-mă!"

+3 click pentru
galerie

Tânăra se teme pentru viaţa sa © captura video

A fost vândută chiar de rudele ei? Tânăra vrea dreptate, după ce îşi acuză rudele că au vândut-o unor persoane din Albania în urmă cu câţiva ani. Elena, aşa cum o vom numi, pentru că nu vrea să îi fie dezvăluită identitatea, face acuzaţii grave.

Aceasta susţine că rudele ei i-au promis că va câştiga bani cinstiţi în Italia, dar au vândut-o pe 600 de euro unor persoane din Albania.

"M-au bătut, m-au băgat în duş dezbrăcată, am încercat să mă salvez. A fost un chin! Am fost vândută. Eu i-am cunoscut pe cei doi când veneam de la serviciu. M-au oprit pe stradă şi m-au întrebat câţi bani câştig acolo şi mi-au spus să merg în Italia să lucrez într-o fabrică. O ştiam pe Viorica era o rudă de a noastră. Eu am plecat de acasă, aveam încredere în ea. Am ajuns la o benzinărie, lângă Germania. Ei s-au dat jos din maşină, au vorbit cu doi oameni din Albania. Am ajuns în Germania, au încuiat uşa, mi-au luat telefonul, actele şi am fost bătută de ei, eu eram domnişoară. Mai erau două românce acolo. Le-am cerut telefonul când am rămas singură cu ele şi am sunat-o pe mama şi am început să plâng. Te rog salvează-mă! Mama a luat legătura cu poliţia şi a venit a doua zi poliţia din Germania şi a spart uşa. Ei m-au ameninţat cu moartea. Mi-e frica de ei. Sunt liberi. Mi-e frica pentru parinţii mei." a povestit aceasta în emisiunea "Acces Direct".

Cu lacrimi în ochi aceasta rememorează momentele de chin, chiar dacă au trecut mlţi ani de atunci.

"Am o fetiţă, soţul meu m-a ajutat, dar eu încă visez la ce s-a întâmplat. Am mers la psiholog. Am vrut să mă sinucid, dar acum de când am fetiţa, ea îmi dă puterea. Eu atunci aveam 20 de ani. Atunci când am scăpat, am plecat cu avionul din Germania, am mers la poliţie şi poliţiştii m-au pus să îl sun pe bărbat, verisoara mea era în Italia, pentru a vedea unde e. El era în ţară. Eu am mers cu poliţia în cimitir şi un poliţist l-a arestat. Dar de atunci a ieşit în închisoare. Şi o mama l-a acuzat că i-a abuzat fata de 13 ani." a mai completat aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro