Victimele "criminalului de la Braşov", conduse pe ultimul drum! Gestul făcut de tatăl Monicăi Buliga la înmormântarea fiicei şi a nepoţilor

+7 click pentru
galerie

Înmormântare în Tupilaţi © captura video stirilekanald.ro

Peste 200 de oameni au venit să îi conducă pe ultimul drum pe Monica, Ioana şi Ştefan Buliga, familia lui Florin Buliga, "criminalul din Braşov".

Este durere mare în localitatea Tupilaţi, judeţul Neamţ, acolo unde victimele tripei crime din Braşov sunt înmormântate. Conform stirilekandald.ro, aproximativ 200 de oameni au venit să îi conducă pe ultimul drum pe Monica, Ioana şi Ştefan Buliga. Rudele şi familia sunt distruse de durere. Patru preoţi oficiază sluja de înmormântare.

Citeşte Şi: Detaliul şocant în cazul triplei crime de la Braşov! De ce a vrut Florin Buliga să rămână în viaţă după ce şi-a ucis familia

Curg râuri de lacrimi în comuna Tupilaţi, părinţii Monicăi Buliga îşi iau rămas bun de la fiică şi de la nepoţi. Tătăl femeii este extrem de afectat, dar cu ultimile puteri le mulţumeşte oamenilor care au venit să le conducă pe ultimul drum pe cele mai importante şi dragi fiinţe din viaţa lui.

"Au fost trei îngeraşi", a reuşit să spună bărbatul, conform sursei citate. Lacrimile amare îi curg şiroaie pe faţă. Din cauza durerii enorme, nu a avut puterea de a deschide sicriile victimelor şi nu a putut să îşi vadă fata şi nepoţii pentru ultima dată.

Citeşte Şi: Tânăra de 18 ani, ucisă de propriul tată, şi-a presimţit moartea!? Mesajul tulburător publicat cu puţin timp înainte de crimă

Părinţii femeii ucise sunt nişte oameni deosebiţi, cu o situaţie financiară bună, iar pentru înmormântare nu au cerut ajutorul primăriei, aşa cum a declarat chiar primarul comunei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro