VIDEO / A dat în mintea lui Versace şi i-a luat-o corpul razna! În câteva secunde şi-a făcut 16 milioane de duşmani

Un tânăr din Baia Mare stabilit în Marea Britanie a reuşit să îşi facă 16 milioane de duşmani, fiindcă a vrut să facă o aroganţă marca Andrei Versace şi i-a jignit, la grămadă, pe toţi românii.
Marius Sarca (foto jos), în vârstă de 29 de ani, este stabilit de câţiva ani la Londra şi a devenit cunoscut în spaţiul virtual datorită unor filmuleţe care, în opinia lui, erau extrem de amuzante.
Zilele trecute, tânărul a dat-o "pe barosăneală" şi, imitându-l oarecum pe Andrei Versace, cel care ia "un prânz corect" şi are "weekend-ul de şapte zile", a realizat un film şocant, în care îi jigneşte pe toţi românii. Fără a comenta în vreun fel remarcile românului, prezentăm filmul integral.
Instantaneu, Marius Sarca a ajuns inamicul public numărul 1 al conaţionalilor, care l-au avertizat că şi-a făcut, cu filmul de mai sus, 16 milioane de duşmani. "România nu are nevoie de trădători ca tine! E bine ca ai dat vestea asta, ca a scăpat România de un trădător de 2 lei şi 50 bani! Dar atenție cum vorbești despre România şi români, că s-ar putea să greșești...", "Jegos de gabor împuțit, tu te faci singur de râs. Ce crezi că plânge cineva că tu ai părăsit România? Poate este mai bine că a scăpat țara de un gunoi. Vezi că o să-ți ridice bozgorii o statuie că injuri românii", "Aşa fac toţi bozgorii care au doua paşapoarte, aici în Anglia! Când merg pentru beneficii, arată paşaportul unguresc, iar daca îi prinde la furat prin magazine sau un fac un accident, arată paşaportul românesc! Sunt sute astfel de jeguri!" şi "Marian Cozma, un handbalist român, a fost cândva omorât exact de vreo cinci țigani unguri, nu în altă parte decât în ţara voastră, Ungaria" - sunt doar câteva dintre comentariile postate de românii indignaţi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro