VIDEO / Cruzime fără precedent! L-a strâns de gât şi a dat cu el de caldarâm! SPYNEWS a aflat totul despre autorul oribilei fapte!

Un tânăr din Mehedinţi a devenit cel mai vânat om din România, după ce a postat pe Facebook un film în care apărea maltratând un animal nevinovat.
Zeci de mii de oameni s-au declarat şocaţi după ce au vizionat un film de o cruzime rară, realizat toamna trecută, care care abia în urmă cu două zile a fost dat publicităţii, în care un bărbat apărea lovind şi strângând de gât un câine. Imediat, iubitorii de animale au cerut sprijinul semenilor pentru a-l identifica pe autor. Ieri, misterul a fost elucidat. Reporterii SPYNEWS au descoperit că individul se numeşte Sorin Rusu, originar din localitatea Bahna, judeţul Mehedinţi. Potrivit informaţiilor intrate în posesia jurnaliştilor noştri, autorul ar fi de profesie inginer silvic, absolvent al unui colegiu tehnic de specialitate.
IATĂ DE CE A FOST CAPABIL "OMUL" ACESTA!  ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!
În prezent, conform legii, cei care torturează, abuzează sau omoară animale sunt pasibili de pedepse cu închisoare de la trei luni la un an. După ce presa a prezentat mai multe cazuri în care animalele erau supuse unor tratamente pline de cruzime, asociaţia Mişcarea Dreptate pentru Animale a lansat o petiţie semnată de peste 10.000 de persoane, prin care solicită Parlamentului modificarea legii astfel încât cei care torturează, abuzează sau omoară animale să fie pasibili de închisoare de la 2 la 7 ani.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro