VIDEO / A stat 12 ani în puşcărie nevinovat? Acum vrea doar dragostea familiei înapoi! Povestea cutremurătoare a unui bătrân care a rămas singur pe lume!

Sursa Foto Antena 1

12 ani de închisoare şi încă 27 închis în temniţa. singurătăţii. Prin asta spune că a trecut Vasile Botezatu, tatăl a 4 copii. A încercat ani în şir să îşi urle nevinovaţia, să jure că are sufletul imaculat şi mâinile curate.


Însă, spune el, a fost azvâlit după atâtă timp pe motiv că şi-a ucis soţia. După ce a fost eliberat, bărbatul a avut parte de încă o tortură: a fost părăsit de toţi copiii săi. Tortură care continuă şi în ziua de azi.

"Am  făcut 12 ani fără câteva zile. M-am certat cu nevastă-mea. Când m-am întors acasă, ei nu erau acolo. Calvarul a început pe 29 ianuarie 1976. Ne-am certat, iar ea a alergat să fugă şi a vrut să sară gardul şi s-a prins în el. La 2 noaptea au venit să mă ia să dau declaraţii. Până dimineaţă am scris vreo 20 de pagini şi m-au acuzat de crimă.Dar eu nu ştiu ce s-a întâmplat acolo.Sunt bucuros că am apucat să merg la nunta fiicei mele Mariana. Nici unul dintre ei nu m-a viziat în închisoare.Am fost şi am făcut şi testul poligraf, la poliţie. Dacă aş fi fost vinovat ce sens ar fi avut să fac asta. Puteam să mă întorc înapoi după gratii. Cel mai dor îmi e de Florin, băiatul meu mai mic. Nu l-am mai văzut din 1996. De opt ani vreau să îl văd",
a spus Vasile Botezatu la Acces Direct.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Au apucat-o chinurile facerii în călătorie! O femeie a născut o fetiţă în AVION! Pasagerii au filmat totul
|
VIDEO / Au ieşit la masă, dar s-a sfârşit tragic! Doi părinţi şi-au pierdut copilul la restaurant: "A murit în braţele mele şi ale tatălui lui"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro