VIDEO / Acuzații periculoase! Protecţia Copilului le-au luat cei nouă copii în toiul nopții: "Poliţistul îmi dădea la coaste ca să-mi las copiii!"

Plâng şi nu mai ştiu încotro s-o apuce ca să-şi ia copii înapoi! Au rămas fără cei 9 prunci pe care s-au zbătut să-i crească până acum şi sunt disperaţi.

Mama şi tatăl celor mici spun că cei de la Protecţia Copilului din Vaslui i-ar fi luat pe nedrept pe copii de la ei. Asta după ce chiar naşul unuia dintre băieţei ar fi făcut o plângere.

"Mi-au luat copilul de la sân. Doamna poliţist îmi dădea la coaste ca să-mi las copiii. Nu i-am bătut, nu i-am chinuit. Copiii plângeau şi se ascundeau ca să nu fie luaţi de lângă noi. Nu mi-au dat voie nici să-mi iau rămas bun de la ei. La 4 dimineaţa au dat buzna peste noi ca nişte hoţi. Nu aş putea să stau fără ei, atât de mult îi iubesc. Nu ne lasă să îi vedem. Băiatul meu mare a încercat să se sinucidă acolo", a declarat Lenuţa, mama copiilor, marţi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Lacrimi la "Acces Direct"! A primit un telefon în direct şi a izbucnit în plâns

VIDEO / Mamă, în moarte sufletească! Dependent de droguri şi bolnav de HIV, fiul ei a DISPĂRUT de acasă: "Poate să-şi facă o supradoză oricând!"

Simona Gherghe a trecut la garderoba de iarnă! Cum a venit vedeta în platoul "Acces direct"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro