VIDEO / Ce au găsit mascaţii în casele cămătarilor!

În această dimineaţă, poliţiştii din Prahova au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de cămătărie.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii, dintre care una pe raza municipiului Ploieşti şi două în oraşul Urlaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de cămătărie, precizează Poliţia Română. În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri despre care se bănuieşte că ar fi fost folosite sau ar fi fost obţinute din activitatea infracţională, respectiv  înscrisuri, telefoane mobile, aproximativ 200 de ghiuluri din metal comun şi peste 3.000 de euro.
Din cercetări a rezultat că, cei în cauză, în perioada iunie – octombrie a.c., ar fi împrumutat diferite sume de bani către 15 persoane vătămate, cărora le-ar fi perceput dobânzi, deşi nu ar fi fost autorizaţi pentru a desfăşura astfel de activităţi. Prejudiciul cauzat este estimat la peste 5.000 de euro.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro