VIDEO / Ce face Ştefan Bănică atunci când Lavinia Pârva are pofte! Imagini exclusive

+3 click pentru
galerie

Ştefan Bănică este în culmea fericirii de când a aflat că Lavinia Pârva îi va dărui un copil, iar dorinţele graviduţei sunt porunci pentru celebrul artist.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au mers, zilele trecute, la un local de lux din Capitală, unde, înconjuraţi de prieteni, au avut parte de un adevărat "dezmăţ" culinar. Bărbaţii s-au aşezat pe o parte a mesei, iar femeile pe cealaltă, apoi au început să "curgă" comenzile. Amicii artistului s-au înfruptat direct din ceaunele fierbinţi, iar Lavinia a cerut o ciorbă, pentru a-şi potoli poftele de graviduţă.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, și Ștefan Bănică, 51 de ani, sunt împreună de peste șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret. Conform unica.ro, Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului susținut la Sala Palatului în luna decembrie a anului trecut: „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”. Ştefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro